Angyalok és szentek áldása Újhold napjára: Nagyon erős új kezdet, átalakulás és szintemelkedés ideje.

A LÉLEK VEZETTETÉSE ÁLTALI ÚJ KEZDET!

KARDINÁLIS ÚJHOLD – 2023. JÚLIUS 17. 20:33.

Ma este egyesül a Nap és a Hold fényereje és ez egy nagyon erős, új kezdetet hoz el számunkra!

Az utóbbi két hétben talán észrevehettük, hogy határozott és végleges lezárások történtek.

A régi energiák egyre jobban kioldódnak, a régi, mostanra működésképtelen rendszerek egyre kíméletlenebbül buknak el, az átalakulás, a szintemelkedés folyamatos (!), az új, emeltebb energia és vele a könnyedebb, jobb, termékenyebb dolgok egyre inkább töltődnek be. Lényegében nem csak változásban – hanem választásban vagyunk!

A választás most az, hogy a lelkünkre hallgatva, figyelve, a belső vezettetést követjük-e az életünkben és dolgozunk-e a belső fejlődésünkön, vagy nem? Minden, ami a fizikai térben alakul, ennek függvénye már most is és az lesz a jövőben is.
A ma esti újhold igen mélyreható, kardinális, sarkalatos erőket mozgat meg bennünk!

A Nap és a Hold együttállása az Ikrek csillagképben, a Rák zodiákusi jegyében, a Pollux csillag alatt, a horizont nyugati pontján (a Deszcendensen) látható ekkor. Együttáll tehát egy saroktengellyel, ami azt is jelenti, hogy naplementekor lesz egzakt – ha ebben az időszakban nyugat felé nézünk, befelé figyelve, megérezhetjük energiáját.

A Deszcendens tükörtengely – a külvilágban látott dolgokon keresztül önmagunkat figyelhetjük meg és fedezhetjük fel, így befelé indít, akárcsak a Rák jel, ami felett a Hold, a lélek uralkodik. Magának az együttállásnak is a lélek az ura, hiszen a Hold felső együttállásban áll ekkor a Nappal. Az éppen felkelőben lévő Plútóval pedig szembenállnak, így arra érezhetünk inspirációt, hogy érdemben, minőségileg változtassunk, alakítsunk önmagunkon, életünkön!

Ráérzékelhetünk most mélyebb összefüggésekre is, amelyek megértése teljesen új úton indít el. Nem csak az újhold, hanem annak kardinális színezete is erőteljes új kezdetet ígér. Ez a kezdet viszont a lélek hívásának és az isteni minőségnek a jegyében kell, hogy elinduljon!

Az újhold ugyanis az Ikrek csillagkép Pollux csillaga alatt ragyog ránk. Pollux árasztja felénk az isteni minőség, a halhatatlanság erejét. Bármi, ami a szívünk számára halgatatlan, örökkévaló, igaz és tiszta szeretetben létező – ennek most igen nagy hangsúlya van! Minden értelemben hosszú távra szóló dolgok indulnak ma el.

Ösztönös cselekvéseink, lelki működéseinkre való rálátásunk és belső igényeink követése segíti a már zajló, nagyobb átalakító folyamatokat. Mostantól mindenképpen más, magasabb szintű értékrendszer szerint van ideje élnünk. Ennek egyik olvasata, bizony, az is, hogy önmagunkat többre értékeljük és ennek megfelelően cselekszűnk, működünk a kapcsolatainkban is!

Az újhold alatt a Kis Kutya csillagkép akár fizikai szinten is megjelenhet, akárcsak az Egyszarvú. Utóbbi képviseli azt az eredendő egységet, amelyben mind összetartozunk, amiből minden ered – előbbi pedig abban segít, hogy saját lelkünkhöz, valódi belső hívásainkhoz hűek maradjunk.

Mindenképpen a lélek, a belső iránytű követése a legfontosabb most is, de erre építve elindíthatunk olyan dolgokat, amelyek a család, az anyaság, az otthon kiteljesedését szolgálják. A múlt megértése, tisztánlátása is segít felülírni a régi mintázatokat és új úton, immár szívünk hívását követve tudunk haladni – mindez nagyon inspirál ma este arra is, hogy lépjünk, haladjunk, fejlődjünk, célhoz érjünk!

Forrás: Zentai Anna, asztrozófus

Megerősítés: Csodára számíthatsz!

Rafael arkangyal áldása.

Ez a lap annak biztosítéka, hogy imáid, pozitív gondolataid és az isteni beavatkozás hatására pozitív változás, gyógyulás várható. Hited és kitartásod váratlan jutalma örömmel tölt majd el.

Maradj továbbra is bizakodó, és bízd gondjaidat Istenre és az angyalokra. Ők meghallották imáidat, és teljesítik kérésedet … még akkor is, ha nem pontosan úgy, ahogy elképzelted. Mindenesetre a végkifejlet nagy örömödre és javadra szolgál majd.

Rafael arkangyal segítéségével pedig nyugalmat találsz, és ez az, amire most a leginkább szükséged van.