Július 17. újhold: Isteni Tudatosság jegyében, felismerések ideje.

Újhold az Ikrek fejénél.

Újhold születik 2023. július 17-én 20:32-kor Pollux fejénél a DSC-en állva még nem egzakt de már szembenállásban a Plútóval aki a Nyilas íjat ellövő kezénél halad az Újhold pillanatában az I-es házban. Na, ez megint egy hatalmas energia.

Isteni énünk, isteni tudatosságunk újabb szintjére ébredés pillanata ez ráadásul kozmikus felismeréssel.
Itt most megint lehetőség van saját nem tudatos részed, vagyis érzéseid, gondolataid, láthatatlan rezgésed, tetteid mögött rejlő valódi indíték felismerésére, a külvilágod, párkapcsolatod, kapcsolataid minőségének, szintjének megismerésére, hogy miért olyan emberek vesznek körbe, ők milyenek is valójában, mit látsz meg bennük, miért olyan környezetben élsz amiben és miért úgy látod a világot körülötted ahogy. Vagyis egyszóval saját magad felismerésére, mert minden a külvilágból számodra visszajelzés. Azok a láthatatlan rezgések, reakciók, amik rád válaszok.

És ez belső felismerésként. Ez is a lényege ennek az energiának, itt most nem a tettek, a szavak, a konkrétumok a lényeg, hanem a mögöttük lévő láthatatlan felismerése. És ott bent. Bent, mert DSC, és bent mert Plútóval oppozícióban van, aki a kozmikus belső erőd. Tehát ha figyeled és érzékeled a külvilágod és velük megjönnek a felismerések, az személyiséged tudatos részében hoz azonnal egy gyökeres, mélyreható, valódi változást. Vagyis a belső felismerése a külső megnyilvánulásaidat változtatja.
Tagok számára az írás itt folytatódik: https://csillagtenger.hu/ujhold-az-ikrek-fejenel-2023…/
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Családi problémák gyógyítása.

Szerelmi életed szempontjából előnyös, ha megbocsátasz a szüleidnek.

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak.

A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.
Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését. Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”
Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként.

Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.