Július 12. szerda: Karmikus feladatok megoldásai, kommunikációval.

Kommunikációs kérdésekben lehetnek és történhetnek pozitív változások az életünkben, ami azt jelenti: old meg a régmúlt sebeiből fakadó feladatokat.

Legyen az fizikai, érzelmi sérülés/blokk.

Gyógyítás a kulcs. Ezzel most nagyot tudsz emelkedni és fejlődni.

Szent Pio atya.

Nagy erejű kártyalap ez, amely az ima hatalmát példázza. Gyógyulásra vonatkozó kérelmed meghallgattatott. A kérdéses helyzetet Isten veszi körül megújító szeretetével, s csodálatosképpen minden magától megoldódik. Imáid gyógyerejűek, ne hagyj fel velük. Talán mások segítségét is igénybe kívánod venni (például a helyi gyülekezetét) a hatás fokozására

Üzenet ez arról is, hogy gyógyító képességekkel rendelkezel s az Ég felszólítása, hogy mások érdekében kamatoztasd képességeidet. Ha követed a hívást, Isten megnyitja előtted a kapukat. Szent Pio atya, aki meggyógyítja és segíti az erre az útra lépőket, ösztönözni fog a szükséges változások végrehajtására, és őrködik sikered fölött.

Az atya fáradhatatlanul gyógyította azt a sok ezer beteget, akit az ő rendházhoz kapcsolódó kórháza fogadott be olasz földön.

Misztikus élményeiről és csodálatos gyógyításairól legendák szólnak. Egy feszület előtt térdelve stigmák borították a testét, s csak bő fél évszázad múlva, közvetlenül a halála előtt tűntek el Sokan számolnak be arról, hogy megjelent nekik Pio atya, s e jelenéseket csodálatos gyógyulások kísérték, vagy semmi baja nem esett annak, akit az atya védelmébe vett.