Angyalkártya szombat éjszakára: Érzelmi fogékonyság.

Becsüld meg és tiszteld nagyfokú érzékenységedet, mivel ez mindenki számára ajándék.

Előfordult-e már, hogy ugrattak a túlzott érzékenységed miatt, vagy rosszul érezted magad ezzel kapcsolatban?

Ha igen, akkor ezzel a lappal az angyalok megnyugtatnak, hogy érzékenységed ajándékában pozitív tulajdonságok rejlenek. Például pontosan tudod, hogy egy új ismerős megbízható-e vagy sem. Az angyalok együttműködnek veled, hogy gyakrabban megbízz ebben az érzésben, és ne szidd le magad, ha a múltban elutasítottad megérzéseidet.

Természetedből adódóan nyugodt vagy, tehát nyilvánvalóan kerülöd a konfliktusokat és más durva energiákat. Kérd meg az angyalaidat, hogy vezessenek téged békeszerető emberekhez, és mindenki mást tartsanak távol tőled. Tiszteld az érzékenységedet azzal, hogy gyengédséggel veszed körül magadat a kapcsolataidban, a választott műsorokban, az otthoni életedben és a munkahelyi helyzetekben.

Ének és tánc.

Fejezd ki magad, és ébreszd fel pszichikus érzékeidet a zene és a mozgás varázslatos ereje által.

Az angyalok azért küldik neked ezt a kártyát, mert látják, hogy szükséged van a kreatív önkifejezésre, valamint a munka és a játék közötti egyensúlyra. Az ének és a tánc hatékony módszer, hogy megnyisd kreatív csatornáidat, és érezd a teljes önkifejezés szabadságát. Ezekkel a tevékenységekkel rejtett tehetségeket fogsz felfedezni önmagadban, és erősíteni fogod az önbizalmadat.

S, Mivel a zenei kifejezés a lelked eszköze, amelyen keresztül a fizikai világhoz tud kapcsolódni, a benned lévő Istenségnek is jobban tudatában leszel. Sok nő a tánc művészi formáin keresztül fedezi fel a benne élő istennőt.

Megerősítés: Fülcsakrák.

Vedd észre a hangok, a zene és a szavak formájában érkező üzeneteket, akár külső forrásból, akár az elmédből származnak. Ezek valódi válaszok az imáidra.

Azért kaptad ezt a lapot, mert az angyalok megpróbálták magukra vonni a figyelmedet. Meghallgatták imáidat, és most információkat és utasításokat adnak, hogy helyesen tudj cselekedni.

Az angyalok üzeneteit többféleképpen hallhatod: ismétlődő dalok, egy véletlenül meghallott beszélgetés, egy idegen váratlan biztatása vagy a gondolataidban hallott szavak formájában. Az angyalok üzenetei mindig szeretetteljesek, pozitívak, megbízhatóak és építő jellegűek.