Gyógyító angyalok üzenetei: Éber álmodozás!

Ha rendszeresen álmodozol, könnyebben tudod meghallani és befogadni üzeneteinket.

Lazíts, és tárd fel elmédet a befogadásra anélkül, hogy irányítanád gondolataidat.

Figyelj oda minden érzésre, látomásra vagy ötletre, mintha csak egy filmet néznél. Ez a kreativitás bölcsője.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert azt szeretnék, hogy nyitott és befogadó légy az új ötletekre. Az álmodozás fontos módja az inspiráció és a csodálatos ötletek befogadásának.

Ne erőltess semmit. Csupán kövesd gondolataid természetes útját, amint az a dolgok új látásmódjának ösvényére téved. Írd le ötleteidet egy különleges naplóba, és kérj útmutatást angyalaidtól, milyen lépéseket tegyél meg annak érdekében, hogy ezek az álmok valóra váljanak. Ahová elvezetnek, ott cselekedj halogatás nélkül.

A lap további jelentései: Légy nyitott az új lehetőségekre. Engedd meg magadnak, hogy nagyszabásúálmaid legyenek. Adj magadnak engedélyt a lazításra, és hogy elengedd magad. Próbálj ki valami újat, amit mindig is meg szerettél volna tenni. Végezz agypezsdítő gyakorlatokat – akár másokkal együtt – az új ötletek reményében.

Megerősítés: Nehéz a mai világban nem igazságot szolgáltatni.

Nehéz elmenni dolgok mellett, amik valójában bántóak és sértőek. Nehéz szó nélkül viselni azokat a cselekedeteket, melyekkel a bennünk szunnyadó tigrist próbálják kicsalogatni a fényre. Ez a világ, amit teremtettünk magunknak tele van emberpróbáló helyzetekkel.

Napi szinten kell vizsgáznunk emberségből és kegyelemből. Gyakorolnunk kell a nagylelkűséget és a megbocsátást, ha a továbbiakban is Lélekből szeretnénk élni az életet, és meg szeretnénk őrizni az egészségünket.

Olyan nagyon könnyű elterelődni, és kibillenni. Olyan nagyon könnyű haragudni, és a szívünket bezárni. Olyan nagy a káosz, hogy elég egy -egy napot ép ésszel átvészelni, és a viszonylagos mentális egészségünket megőrizni.

Olyan jó lenne, ha végre nem határokat kellene húznunk egymásnak, hanem szeretettel befogadhatnánk egymást az otthonainkba, az életünkbe. Olyan jó lenne megengedésben élni az életet. Olyan jó, hogy még vannak emberek, akiknek mindez fontos és értékes.

Olyan jó, hogy még mindig lehet találni menedéket. Vannak még emberek, akik megőrizték magukat annak, akiknek születtek. Bármi is történt velük, nekik van hitük, ők tartják a fényt még akkor is, amikor a legnagyobb átalakulások zajlanak a Földön, és a Szellemi Térben.
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta