Angyali útmutatás csütörtök hajnalra: Merj ugrani az Univerzum elkap és megtart!

Ami fontos, hogy merj.
Ugrás!

Merj ugrani. Az univerzum elkap és megtart!

A fény ereje jóslata.

Az élet mindig a bátrakat részesíti előnyben.

Az univerzum támogatni akar téged, de neked kell megtenned az első lépést. Engedd szabadon az életedet.

Lehet, hogy már tudod is, mi a hivatásod, hogy merre kell haladnod (vagy mitől kell magad távol tartanod), de félsz megtenni az első lépést. Talán egyértelmű jelre, útmutatásra vagy engedélyre vársz. Ha most magadra ismertél, ez a kártya a bizonyos jel és engedély, hogy mély levegőt végy, és ugorj fejest az ismeretlenbe.

Lakshmi áldása.

Ragyogó jövő
Hagyd abba az aggódást! Minden rendben lesz.

Az univerzum barátságos hely, ahol mindenki a te érdekedben működik. Nincsenek próbatételek, torlaszok vagy akadályok az utadban, csak saját félelmed jövőbe való kivetítései.

Állj meg egy pillanatra, és csendesítsd le az elméd, szabadítsd meg a félelmektől és az aggodalmaktól! Érezd, ahogyan végig simítok homlokodon, a hit, a remény és a derűlátás új energiájával. Ezek az energiák izgalmas jelenedet éppúgy feltöltik, mint az összes eljövendő pillanatot. Miért akarsz sötétséget magad köré, amikor mindenhol fény ragyog?

Lépj be ebbe a ragyogásba gondolataid és érzéseid átvilágításával! Abba kell hagynod az aggódást, mert ez nem engedi az istennőnek, hogy rád találjon.

Tisztítsd meg szívedet a félelemtől, s helyettesítsd ezt az energiát egy téged és a családodat szolgáló erővel! Ne engedd, hogy bármi másra gondolj, mint mai és holnapi ragyogásodra, s ígérem, hogy így is lesz.

Megerősítő áldás: Sok bajtól megóvhatnád magad, ha időnként rádöbbennél, hogy nincs igazad!

Ezt én mint drámaíró tanultam: egy jó színdarabban minden szereplőnek igaza van! Mint egyénnek is, és mint egy bárhová tartozó muszlimnak, kereszténynek, zsidónak vagy fasisztának is. Minden személy külön univerzum, melynek meg van a maga teljesen zárt, tévedhetetlen hiedelemrendszere. Ő így látja. Ebből a sok „igazságból” áll össze az „isteni színjáték”. És általában a főhősök, a legszebb, legnagyobb emberek tévednek a legnagyobbat.
A hősök bukása mindig a nem tudásukból fakad.

Hamlet, Macbeth, Othello vagy Oidipusz király tévesen látnak. Azt hiszik, igazuk van. Éppen ez a tragédiájuk. Katarzisukban az a megrendítő, hogy felismerik végre: egy káprázatot véltek igaznak. A „Jaj, de hülye vagyok!” – minden felszabadulásnak a kulcsmondata. Hosszú házasságom titka, hogy sokszor beláttam feleségem igazát. Ő is gyakran az enyémet – csak nem vallotta be.

Ez mindegy. Fő az, hogy megértettük egymást. És főleg magunkat is, jobban. M.P.