Angyali áldás Telihold napjára: Sorsfordító időszak, új alapok, áldásos teremtő erők!

Bak jegyű telihold Rák napjegy idején…

Feszültséget is jelez, de az ellentétes erők kiegyensúlyozásának lehetőségét is.

Kötéltánc a Bak-Rák tengelyen, a két végpont között. Mint ilyen, erős összpontosítást, tudatosságot, önuralmat és Sorsba vetett bizalmat igényel, de messzire vezethet.

Fontos megérzések jöhetnek, érdemes hallgatni ezekre! Új alapok és új struktúrák megteremtésére, újfajta nézőpont alkalmazására, tervezésre kiváló időszak – ha a két végpont (Bak és Rák jegy) ellentétes jellegéből adódó (magasabb szempontból csak látszólagos) ellentmondásokat, és a Bak teliholddal szemben álló Merkúr által jelzett személyes és kapcsolati feszültséget kezelni tudjuk.

Az ellentétek egységének teremtő lehetőségét mutatja ez a két fénykép is, melyet Somogyi László tett közzé Balatoni értékmentés oldalon.

“Számomra akkor érkezik el a nyár közepe, ha a Badacsonylábdihegye strand előtt a nyílt vízen csónakban ülve, egyszerre látom a lemenő napot a szigligeti várhegy oldalán és a kelő holdat a fonyódi kilátó mögött.”

Boldog, teremtő nyárközép időszakot kívánok mindenkinek!
Írás: Dibáczi Enikő

Megerősítés: Bízz az intuíciódban!

Biztonságos számodra, ha a szíved útmutatását követed.

A szíved mélyén tudod, mit kell tenned. Ez a kártya azt kéri tőled, hogy bízz meg ebben a belső intelligenciában, és kövesd.

Belső útmutatásod próbálta mostanában felkelteni a figyelmedet? Talán valami megérzés rángat téged, mint egy vakvezető kutya, vagy egy belső hang kiabált neked, esetleg mély érzelmekkel és szimbólumokkal teli álmaid voltak az utóbbi időben.
Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra biztatnak, hogy gondosan figyelj oda az intuíció különböző formáira. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy figyelmen kívül hagyd ezeket az üzeneteket vagy halogasd a dolgokat. Bízz ebben a belső bölcsességben, éppen úgy, ahogyan akkor bíznál benne, ha egy köztiszteletben álló tanítótól származna.

Tudd, hogy nem képzeled az útmutatást. Erőteljes és ismétlődő hangja annak jele, hogy valóban tiszta és megbízható üzeneteket kapsz, amelyeket érdemes követni.

Csodás gyógyulás vár Rád.

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Számíts valamilyen csodára. Segítségért imádkoztál, és ez most közeledik feléd. Minél teljesebb mértékben átadod a helyzetet Istennek, annál gyorsabban megvalósul a gyógyulásod.

Az ég teljesen melletted áll, és imáid meghallgatásra és válaszra találtak. Nem kell könyörögnöd vagy esedezned az ég segítségéért, mivel a helyzeted valójában már meggyógyult.

A gyógyult valóság egyike a számodra jelenleg elérhető néhány párhuzamos valóságbank. A gondolataid, az érzelmeid és a szándékaid által te döntesz, hogy megtapasztalod a számodra lehetséges legmagasabb szintű valóságot.

Gyógyult helyzetedet a hiten és a hálán keresztül éred el. Ahhoz, hogy érezd ezeket az erőteljes átalakító érzelmeket, mondd magadban vagy fennhangon Istennek: “Belefáradtam abba, hogy ezen a helyzeten gondolkozzak. Többé nem akarok vele foglalkozni. Íme, átadom neked az egészet, hogy Te gondolkozhass rajta és megoldd. Nagyon köszönöm, hogy gondoskodsz mindenről.” Ezután teljesen válj meg a helyzettől. Lásd magad, amint elhelyezed Isten szerető tenyerében. Érezd magad hálásnak, hogy a helyzeted most megoldódott, és légy nyitott a téged köszöntő kreatív megoldásokkal szemben.

Megerősítés: Valójában már most is gyógyult minden és mindenki, önmagamat is beleértve. A félelem illúziói helyett erre az igazságra koncentrálok.

Megbízom az érzéseimben és a gondolataimban, és kérdezősködés és késlekedés nélkül követem azokat.