Felemelkedett Mesterek üzenetei: Biztonságos utazás!

Szent Kristóf áldása kísér az utadon.

A kártyalap biztonságos utat jelez, valamint azt is mutatja, hogy Szent Kristóf védelmezi azt, aki útra kel.

Ezen az úton az angyalok áldása van, akik minden apró részletről gondoskodnak majd.

Az odajutás, poggyász, élelmezés és szállás kérdéseit az Ég felügyeli. Minden készen áll tehát egy kellemes kiruccanásra.

Az üzenet arról is szólhat, hogy ideje elindulni. Régóta vágysz pihentető kikapcsolódásra? Van-e olyan hely, amelyet szívesen felfedeznél, vagy ahová a munkád szólít? Nem kellene-e meglátogatnod valamelyik hozzátartozódat? Ha igen, a kártyalap visszaigazolja, hogy itt az idő a valóságba is átültetni terveidet.

Az úton járók régóta Szent Kristóf-medaliont akasztanak a nyakukba. Azért lett az utazók védőszentje, mert egy folyón szállította át, aki át akart kelni. A legenda szerint nagydarab férfi volt, aki kicsit és nagyot egyaránt könnyűszerrel átvitt a vízen. Egyszer egy kisfiú kérte meg erre. Gyöngécske gyermeknek látszott, ám amikor rátelepedett a szent vállára, az csaknem összeroskadt a súlya alatt.

A túlpartra érve a fiú felfedte kilétét: Krisztus volt ő gyermek képében. A szent neve azt jelenti: “Krisztus hordozója”.

Megerősítő áldás: Ne légy megalkuvó!

Szent Ágnes üzenete:

Az a feladatod, hogy kiállj igazságaid mellett, mert csak így őrizheted meg emberi méltóságodat. Nem kell megalkudnod ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, és hited igazsága megtart téged. E téren Szent Ágnes legyen a példaképed és a kalauzod. Ez a szent arra int, hogy sem párkapcsolatodban, sem pedig egyéb életterületeken, a karrier, család és egészség kérdéseiben ne tagadd meg önnön értékrendedet.

Amennyiben nehéz helyzetbe kerültél, mindenekelőtt igyekezz kedvezőbb egyezségre jutni az érintettekkel. Ha például szerelmi viszonyod nem kielégítő, tárd őszintén partnered elé az érzéseidet.

Szent Ágnes és angyalaid a segítségedre lesznek, hogy szeretettel és nyíltan szólhass, és a párod valóban meghalljon téged. Ha ez sem vezet eredményre, Szent Ágnes elvezérel majd egy párkapcsolati tanácsadóhoz vagy segítő szervezethez.

Az üzenet lényege, hogy állj ki megalkuvás nélkül saját igazságaid mellett. Isten szent gyermekeként megérdemled, hogy szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel bánjanak veled. Ne érd be ennél kevesebbel!