Égiek üdvözlete szerda éjszakára: Elvonulás.

 

Őrangyalod áldása kísér az utadon!

Angyalok és Szentek üzenetei.

Félreérthetetlen, világos felszólítás ez a mielőbbi elvonulásra, őrangyalaid azt kívánják, hogy pihend ki magad, újulj meg, és rendezd erőidet. Ehhez békére és csöndre lesz szükséged.

A világtól elvonulva újra feltöltődhetsz és felfrissülhetsz. Közben új felismerésekre is juthatsz, s talán a válaszokat is megtalálod kérdéseidre. Ezzel együtt azt is jobban átlátod, milyen irányban indulj el, és mi legyen a következő lépés.

Bízd elvonulás utáni vágyadat angyalaidra, ők majd gondoskodnak a részletekről: az időről, a pénzről, s, minden másról, ami egy csodálatos élményhez szükséges.

dBízz abban, hogy az a legmegfelelőbb hely számodra, ahová küldenek.

A bőség ideje elérkezett.

Megerősítés: Bőség áldása.

Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem.

Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat Istennek és az angyaloknak, s higgy abban, hogy vigyáznak rád és szeretteidre. Ne törődj azzal, vajon hogyan teljesül be mindez, hisz Isten a maga végtelen bölcsességében majd ügyel a részletekre.

Legyél nyitott mások ajándékaival és segítségével szemben, mivel ez is az egyik módja annak, ahogyan az Ég válaszol fohászodra.

Isten bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja neked. Higgy ebben, drága testvérem! A bőség áldásai minden irányból rád záporoznak. Megérdemled az Ég segítségét, mert te is Isten szent gyermeke vagy. A menny szeret téged, és tudja, hogy anyagi szükségleteid vannak.

Kövesd belső hangodat, mert ez is isteni útmutatás, és tedd meg a szükséges lépéseket. A többiről Isten gondoskodik.

Áldás ez úgy neked, mint szeretteid számara, mert boldogabbá és egészségesebbé tesz. Nincs abban semmi önzés, ha törődsz önmagaddal – befektetés ez a jó közérzet érdekében, és ajándék a családnak. Haladéktalanul menj el pihenni!