Univerzum üzenete kedd éjszakára: Váratlan szerencse!

A Bőség angyalainak áldása.

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul.

Légy nyitott, és fogadd el. Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hogy támogassa az életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.

Nagyszerű hír: ez a lap anyagi szerencsét jelez! Egy várt fizetség vagy a bőség valamilyen formájának előre nem látott gyarapodása már útban van feléd.

Az angyalok arra kérnek, hogy bármi érkezik, fogadd hálásan, nyitott szívvel és kitárt karral.
Fontos, hogy felismerd a szerencséd, akár vaskos fizetség, akár a bevételeid fokozatos gyarapodásának formájában jelentkezik. Bármelyik eset áll fenn, a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy a rendelkezésedre álló tőke bölcs és felelős felhasználása biztosítja, hogy megmaradj a bőség energetikai áramában.

Megerősítő áldás: Vizualizáld a bőség minden formáját!

Isten olyan csodálatos spirituális hatalommal ruházott fel, hogy minden, amit vizualizálsz, valóra válik.

Gondolj mindig szép, egészséges, pozitív, áldásos dolgokra, és ezeket fogod megtapasztalni.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy azt tapasztalod, amit elképzelsz.

Az angyalok azt az útmutatást adják, hogy a vágyaidat vizualizáld a félelmeid helyett.

Ezt a lapot segítségképpen kaptad, hogy könnyebben szabályozhasd, mit jelenítesz meg az életedben (azokat a látomásaidat is beleértve, amelyek a gondolataidból és az érzéseidből táplálkoznak). Előfordul, hogy elképzeled, mi történhet a legrosszabb esetben az adott helyzetben? Az ego ezt a technikát a jóslásnak és a jövő kontrollálásának egyik módozataként használja. Ám ha a legrosszabbat vizualizálod, ilyen tapasztalatokat hívsz életre.

Minden, amit elképzelsz, gondolat-energiaként jelen van körülötted.

Az energia azt a formát ölti, amit vizualizálsz, az angyalok, a tisztánlátók és egyes érzékeny emberek pedig érzékelik is ezeket a gondolatformákat. Ha például egy új otthont képzelsz el, akkor egy új otthon formájú gondolatenergia-tömeg lebeg a fejed és a vállad körül.
Előbb vagy utóbb minden gondolat szilárd anyaggá kristályosodik.

A jó hír az, hogy bármilyen kikristályosodott dolgot lebonthatsz, ha visszaveszed tőle a hatalmat, amivel felruháztad. Ha nem pozitív dolog, ne panaszkodj miatta, ne erősítsd meg a valóságát.

Amikor valamelyik vágyadat vizualizálod, segít, ha van hozzá fizikai mintád. Ez lehet egy kép, amit kivágtál egy magazinból, egy makett az autóról, amit szeretnél, vagy egy agyagszobor, amit magad készítettél.

A kép vagy a helyettesítő tárgy segítségével az elképzelt dolog valóságosabbnak tűnhet számodra, ami növeli a hatást.
Vágyaid jelképeit gyűjtsd egy vizualizációs táblán.

Tűzz képeket egy parafa táblára, vagy ragassz magazinokból kivágott, inspiráló fotókat vagy szövegeket egy hatalmas papírlapra.