Karmikus Adósságaink rendezése, tisztázása!

A mai nappal karmikus feladatainkat oldhatjuk meg, és tisztázhatjuk.

A karmikusan  megoldhatunk olyan karmikus leckéket, főként lelkiekben.

Nagyon fontos még a kommunikáció és az őszinte, nyílt beszélgetés megléte. Esetlegesen egy olyan személlyel elindíthatjuk mindezt akivel régóta húzódó megoldandó feladatunk van, karmikus kötelék. Ezt abból tudjuk, hogy visszatérően megjelenik az életünkben, és egy-egy élethelyzet vele, tükröt mutat. Ami azt jelenti: Felismerem benne a hibáimat, mit kell tennem, mit kell ahhoz lépnem, hogy letegyem függőségeimet, rosszul berögzült olyan tulajdonságaimat, ami inkább hátráltat mint előbbre sorol.

Megerősítés: Gyógyítás.

A helyzet, amely annyi gondot okozott, javulni kezd. Természetes gyógyító vagy, gyógyító gondolataid megvalósulnak.

Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe. Aggodalmaid hamarosan szertefoszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy “minden tökéletes isteni rendben halad”, ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.
Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva.

A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel te magad is egy gyógyító földangyal vagy. Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból.

Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak. Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással.