Június 24. szombat: Döntéseink szabják meg a határainkat.

A döntések az életünkben kulcsfontosságú dolgok, amelyek azt jelentik hogy ezek meghozatala sok mindent jelent az életünkben.

Legfontosabb az, hogy meghatározza az életünket, sorsát, kimenetelét és milyenségét, minőségét is.

Hiszen ha választunk két út közül, a két út sosem lesz egyforma.

A döntéshelyzeteinkkel vagy jobbá vagy rosszabbá is tehetjük a mindennapjainkat – a jelenünkre és jövőnkre kardinálisan kihat. Ezért mindenkinek egy-egy döntése előtt hatalmas nagy lelki erőre, és szellemi energiára lesz szüksége. Hogy tiszta fejjel tudjon dönteni, választani.

Megerősítés: Adomány, tized, jótékonyság.

Adakozz örömmel olyan szervezeteknek és embereknek, akik spirituálisan támogatnak és inspirálnak téged. Nagylelkűséged csodálatos módon többszörösen megtérül. Befektetett időd, hozzájárulásod, pénzed által pozitív energiáid megsokszorozódnak.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy adni és kapni ugyanannak az energiának a két oldala. Ha mostanában úgy érzed, mintha a küzdelmeidért nem járna jutalom, akkor itt az ideje, hogy megfordítsd az energia áramlását.

Gyakran elakadunk, ha csak az elfogadásra fókuszálunk, illetve arra, hogy mit kaphatunk. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, koncentrálj arra, mivel szolgálhatsz másokat.

Beindíthatod a bőség áradását, ha azt adod másoknak, amit kapni szeretnél. Ha több időt szeretnél, áldozz időt egy fontos ügyre. Ha több szeretetet akarsz, adj szeretetet másoknak.

Ha anyagi javakra vágysz, adományozz el néhány holmit. Ha pénzhez akarsz jutni, adj pénzt másoknak, az isteni útmutatás szerint.