Angyali üdvözlet péntekre: Jupiter a Hamal csillagnál – 2023. június 23.

Jupiter, a fény bölcsessége energiánk megérkezett a Kos csillagkép szeméhez, a Hamal csillaghoz, ezáltal feltárul előtted az út, amire léptél.

 Jupiter átlépett a Halak csillagkép végpontján május 15-én Plútó kvadrátjával megtámogatva, és eldőlt szintet léptél-e vagy visszakerültél a korábban már elindult út elejére, vagyis körforgásban maradtál.

Onnan tudod melyik úton jársz, hogy folyamatosan hasonló helyzetekben találod-e magadat ismerős kihívásokkal, szereplőkkel, feladatokkal amiket újra és újra meg kell oldanod, és érzed, hogy valahogy semmi nem változik, vagy változtak ezek a szereplők, körülmények, helyzetek, kihívások, a munkád, kapcsolataid minősége, pozitívabban, más szemszögből látod a világodat, könnyebben megtalálod a megoldásokat olyan helyzetekben is ahol korábban nagyon akadoztak a dolgok.

Akármelyik úton is jársz, Jupiter a Kos csillagaiban, főleg annak fejében és szemével együtt állva most lehetőséget ad arra, hogy felismerd mindezt. Azt is, hogy még hasonló dolgokon dolgozol, mert ezt tudni nagy előrelépés, mert ha felismered, meg is hozza a megoldást, ugyanis már a felismeréssel tágul a látásmódod, gondolkodásod, könnyebben befogadod a jeleket, tanácsokat, tanításokat. De ez az energia azt is megláttatja, hogy megtörtént-e a szintlépés májusban és ezzel milyen út tárult fel.

Jupiter messzire lát, a Kos szeme mindent lát, ez az energia tehát valóban mindent feltár, de dolgod van vele, hogy meglásd, vagyis érdemes elgondolkodnod az eddig megtett úton és a célon is, hatalmas felfedezéseket tehetsz.

Tóth Gabriell csillagtenger

Megerősítés: Indriel jóslata.

FÉNYMUNKÁS VAGY, ÉS ISTENNEK SZÜKSÉGE VAN RÁD, HOGY ISTENI FÉNYEDET ÉS SZERETETEDET ANGYALKÉNT SUGÁROZD A FÖLDRE ÉS ANNAK MINDEN LAKÓJÁRA.

Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.

Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek.

Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!