Arkangyali imádság csütörtök reggelre: Égi Támogatás érkezik Feléd!

Vedd észre a hozzád érkező jeleket!

Támogatás.

Isten, az angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy.

Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.

Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk.

Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket. Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől.

Megerősítés: Égiektől vezérelve.

Olyan embereknek adtál bizalmat, kiknek nem kellett volna. Olyan embereket ajándékoztál meg életed drága idejével, ki azt értékelni nem tudta. Lezárul egy szakasz, korszak a számodra.

A felhők hogyan létezhetnek az ég nélkül, s a Hold a Nap nélkül magát megmutatni sem tudja. Össze vannak kötve s csak együtt létezhetnek. Az árnyékot életre hívja a fény, hogy ragyogását, szépségét ezáltal is jobban megmutassa.

Ne légy szomorú, ha a dolgok nem úgy állnak, ahogyan ezt korábban eltervezted!

Össze vagytok kötve olyan dolgokkal, amely által a világ a nagy egészet képezi.
Az élet túl bonyolult ahhoz, hogy ítélkezni tudj felette. Magszórónak érkeztél a Földre.

Egy korszak kapuja nyílik ki számodra, amely által Lényed egy új világba léphet, s új életet teremthet! Hogy hová s mihez fogsz kapcsolódni, a Te energiádon s tudásodon is fog múlni.
Nem hull le egyetlen mag sem hiába, minden mag egy új élet lehetőségét magában hordozza.

Amiről azt hiszed, hogy életképtelen, az is képes életre kelni, Isten mit megkíván tartani megteszi, ha életet akar fakasztani, akkor ez meg fog történni!

Minden a hitedről szól most s a szíved teremtő energiájáról.
Ami távol van, az is képes közel jönni, aminek együtt kell maradni, semmi és senki nem képes szétválasztani!
Vigyázzanak Rád az Angyalok!
Farkas Ibolya