Angyali üzenet június végére: Kreatív teremtőerő ünnepe!

Napforduló után!

A Nap átlépett a csúcson, ezzel elindít egy új szakaszt életünkben, amiben már nem az emelkedés, hanem inkább a megélések kerülnek a fókuszba.

Még mindig nagyon intenzív, élménydús életet ad, hiszen az ekliptika még mindig látható ívén halad, de már pályája lefelé haladó részén, ezzel elkezd befelé terelni.

Olyan ez mint mikor elértél a karriered csúcsára, még lelkesedéssel teszed a dolgod, de már inkább megéled a képességeidet és jobban élvezed, hogy alkothatsz, kiélheted megszerzett tudásod mint, hogy új utakra törj, folyamatosan újra és újra bizonyítani akarj.

Valamennyire azonban még ez is bennünk van, mert Merkúr június 27-éig továbbra is az emelkedő íven halad, tehát benne még ott van a bizonyítás, a fejlődés, a többé válás igénye, ráadásul a számára legharmonikusabb jegyben, az ikrekben jár, ahol otthon van, tehát nagyon erős.

Igaz a Nap kilépett Merkúr uralma alól, azáltal, hogy átfordult, de ennek az erős uralmi Merkúrnak a hatását még intenzíven éljük, miközben már a megélések is előtérbe kerültek.

Vagyis egy átmeneti időszak ez a hét, de valahogy innentől egyre jobban lassulunk majd, mert nagy bolygóink is szépen sorban megfordulgatnak, ezzel szintén befelé terelve figyelmünket, miközben dübörög a nyár, az élmények, a megélések idejében vagyunk. Talán ez így együtt abban segít, hogy igazán élvezzük is a pihenést és ne csak újabb és újabb dolgokra vágyjunk, hanem bele is tudjuk élni magunkat az élményekbe.

A csütörtök (június 22.) lehet egyébként nagyon intenzív, mert a Vénusz és Mars közeledő együttállása közé beáll a Hold. Vénusz-Mars együttállása ettől függetlenül nem most lesz, mert Vénusz már lassul, készül megállni, hogy visszaforduljon, tehát hiába ő a gyorsabb és ő közeledik Marshoz, nem fogja idén utolérni, majd csak 2024. április 22-én. De azzal, hogy beáll a Hold közéjük, összehozza ezt a két teremtő erőt, amivel egyesül a két szerelmes, és tudjuk, hogy ilyenkor mi történik. Vagyis nagyon erős teremtő a mai nap, érdemes is kihasználni, belevinni mindenbe az életet, a szerelmet, az alkotást, a nevetést, a teremtés, az élményeket. Az oroszlán jegyében vannak ami önmagában az örömök, megélések birodalma, tehát erős, teremtő, kreatív nap a mai és mindezt lágysággal, könnyen a Hold miatt, ami a Napnak is ad egy gyönyörű induló erőt mert azzal, hogy átlépett a rák jegyébe, belépett az Ikrek csillagaiba, ezzel új utakra léptet és azt már másképp a nagyon erős májusi első két hétnek köszönhetően.

Forrás:
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Bőségtudat!

A bőség angyalainak áldása.

Ha úgy gondolsz a bőségre, mint olyasvalamire, ami a jövőben vár rád, akkor mindig legalább egy napra lesz tőled. Lásd a bőséget, érezd, gondolj rá, beszélj róla úgy, mintha már a jelen pillanatban is a tiéd lenne, és akkor meg fogod tapasztalni.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meghallgatták a bőséggel kapcsolatos imáidat. Most segítenek neked abban, hogy optimistán gondolkodj és erősen higgy a bőségben, ami hatékony módja a manifesztációnak.

Ez a lap azt is jelezheti, hogy aggodalmaskodsz, pesszimistán gondolkodsz vagy ellenérzéseket táplálsz az anyagiakkal kapcsolatban. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy gyakran panaszkodsz a pénz miatt. E tudattalan szokásod blokkolja a bőség feléd áramlását.

A bőségtudat azt jelenti, hogy olyan szavakat választasz, amelyek megerősítik azt, amire vágysz, ahelyett hogy azt erősítenék meg, amire nem vágysz.

Beszélj a bőségről, gondolj rá, érezd, mintha máris a tiéd lenne.
Ha a szavaiddal azt erősíted, hogy jelenleg bőségben élsz, a való világban is hamarosan megtapasztalod a bőséget. Vagyis a bőség először a gondolataidban jelenik meg, szavak és érzések formájában, aztán ez az energia manifesztálódik számodra felismerhető formában.

Ez a lap tehát erőteljes emlékeztető, hogy csak pozitív szavakat használj a pénzzel és a támogatás vagy ellátás más forrásaival kapcsolatos beszélgetésekben.