Június 20. kedd: Félelmek nélküli érzelmek.

 

A mai napon érzelmeink kerülnek előtérbe, s, egy olyan státuszba, amikor már nincs itt az ideje annak félj.

Vállald fel magadat, érzelmileg, szellemileg, mindenhogyan, megtalálod a lelki békédet is.

Kedden kitárulkozhatsz, és végre önmagadat adhatod, érzelmileg/lelkileg egyaránt fontos úthoz érkeztél, ami közül döntened kell. Melyik utad választod?

Azt ami az eszed szerint kell, hogy történjen, vagy a szívedre hallgass? Ez most sorsszerű, magadban kell tudnod a helyes választ!

A mai nappal elindul választási lehetőséged, ami mellett leteszed a voksodat, úgy alakul a sorsod. Ez vizválasztó lesz, főként érzelmi, párkapcsolati kérdésekben.

Megerősítés: Meditációval erősítsd magadat.

Most nagyon fontos számodra a rendszeres meditálás.
Gyakorold minél többször.

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet, s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek. Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.

Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat. Ne erőlködj. Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el.

Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap mint nap. Minél gyakrabban lazítod el az elmédet, annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait.