Istennők áldása újhold reggelére: Haladj bátran az utadon!

 

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted.

Bízz benne, hogy az út minden lépésénél vezetni fognak.

A megérzéseid, álmaid és erőteljes sugallataid nem csupán a vágyálmok példái. Új tervek és helyzetek csíráit képviselik, amelyek isteni életküldetésed eszközeit jelentik. Ne vedd semmibe az ismétlődő, erőteljes gondolatok és érzések képében érkező égi ajándékokat.

A tündérek arra kérnek, hogy tartsd tiszteletben a belső érzéseidet azzal, hogy a mai napon legalább egy lépést megteszel álmaid és vágyaid valóra váltása érdekében.

Félelem nélkül tégy meg egy lépést abba az irányba, hogy lebontsd életed bármely sérült részét. Tégy meg egy másik lépést, a szíved vágyának valóra váltása irányába. Ha csak egyetlen apró lépést teszel, amely közvetett kapcsolatban áll életed jobbításával, már attól is úgy fogod érezni, hogy együtt szárnyalsz a tündérek birodalmával. Minden áldott nap tégy meg egy-egy lépést, és álmaid hamarosan valóra válnak majd.

Megerősítés: Bátran haladok, bízva abban, hogy minden egyes lépésemet tökéletesen vezetik.

Három féle ember létezik!

1. A “Falevél” emberek

2. Az “Ágak”

3. A “Gyökeret adó” emberek

FALEVÉL EMBEREK:

Ők csak egy “évszakra” érkeznek az életedbe. Nem számíthatsz rájuk, hiszen gyengék. Csak azért jönnek, hogy elvegyék, amit akarnak, elfogják a napsugarakat, de ha nagyobb szél kerekedik, elrepülnek. Légy velük óvatos, hiszen csak akkor szeretnek, ha jól mennek a dolgok, és azt teszed, amit elvárnak (vagy megkövetelnek) tőled. Ne akarj nekik megfelelni, maradj önazonos mindig, és ne pocsékold megfelelésre az energiád, nem éri meg.

ÁG EMBEREK:

Ugyan erősebbek, de maradj óvatos velük kapcsolatban is. Eltörnek mellőled, ha az élet nehézzé válik, mert nem bírnak el túl sok terhet. Maradhatnak pár évszakra, de eltűnnek, ha már nem könnyű és kényelmes. Ha súlyt (felelősséget, elvárást, határt) raksz rájuk, nem bírják el, magadra maradsz.

GYÖKERET ADÓ EMBEREK:

Ezek az emberek nagyon fontosak, mert láthatatlanul teszik a dolgukat. Támogatnak a nehéz időkben, táplálnak, életben tartanak, és nem hagynak el, mert úgy fogadnak el és szeretnek, amilyen vagy. Ritka kincs, vigyázz rájuk, és ne hagyd, hogy a falevelek vagy az ágak elvonják a figyelmedet róluk.
Nem mindig az mindenkinek a szerepe, amit elsőre gondolnál. Attól, hogy pl. valaki családtag, nem ad automatikusan gyökeret….