Június 14. szerda: Lezárás és elengedés a gyógyítás jegyében.

A mai napon, szabadság és felszabadulás érzését élhetjük át, amint elfogadjuk és elengedjük a negatív helyzetet, rájövünk arra is, ez már nem szolgálja az egészségünket.

Ha egészség ingadozik, megjelenik a betegség: általában szellemi/lelki eredetű bajokról szól.

Ezért most tudatosságunkat érdemes megvizsgálni, és lelki dolgainkat egyaránt megnézni… Mennyire vagyunk nyitottak, felszabadultak érzelmileg.

Valamiféle elengedés, lezárás is benne van a pakliban, tehát olyan energia ami nem tűr halasztás, egy olyasvalamitől kell megszabadulni, ami veszélyezteti egészségedet, ezért érdemes megvizsgálni mi lehet az? Lehet élethelyzet, egy személy vagy rossz, negatív tulajdonság?

Megoldás: Gyógyítás.

A helyzet, amely annyi gondot okozott, javulni kezd. Természetes gyógyító vagy, gyógyító gondolataid megvalósulnak.

Gyógyító angyalok jóslata.

Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe.

Aggodalmaid hamarosan szerte foszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy “minden tökéletes isteni rendben halad”, ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.
Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva.

A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel te magad is egy gyógyító földangyal vagy. Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak. Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással.

Megerősítés: Gyermekek.

Figyelj sokkal jobban a gyermekeidre vagy saját belső, gyermeki lényedre – most azonnal. Lehet, hogy hamarosan egy gyermek érkezik az életedbe.

A kártya szerint az angyalok úgy látják, hogy több szükséged van a játékra, az örömre, és arra, hogy tiszteld a benned élő gyermeket. Lehet, hogy a gyermekeiddel vagy az unokáiddal fogsz többet játszani, vagy valami olyan munkát végzel, amely gyerekeken segít.
Szakíts rá időt, és kérdezd meg a benned élő gyermeket: “Hogy érzed magad?”, és kérdezd meg: “Mit szeretnél csinálni?” Tölts el egy délutánt a benned élő gyermekkel, és töltődj fel a játék energiájával.

Menj el a játszótérre hintázni és gyereknek lenni. Szundíts egyet délután. rajzolj krétával a járdára, vagy építs homokvárat.