Plútó újra a bak jegyében: Bekapcsolnak a Sorsfeladatok!

 

Plútó 2023. március 23-án megnyitott egy új fejezetet életünkben azzal, hogy belépett a Vízöntő jegyébe.

Ezzel nagy változásokat hoz életünkben és gyönyörűen támogat a nagy úton.

Plútó mozgására mindig érdemes odafigyelni, mert ő korosztályos bolygó, egy-egy generációt is képvisel, főleg hogy mikor jegyet vált jellemzően csillagképet is vált. Így van ez most is mert a Nyilas csillagaiból a Bak csillagaiba készül átlépni.

A Plútó a Vízöntőben egy nagy téma, már sokan, sokfélét beszéltünk róla, én is pedzegettem már, de ez akkora hatalmas topik, hogy nehéz egy-egy írásban, vagy akár előadásban, hanganyagban erről beszélni. Ez egy folyamat egyébként is, 21 évig elkísér bennünket, most még csak a kapukat nyitogatjuk.

Plútó azonban retrográd mozgása által mielőtt végleg sátrat verne a Vízöntő birodalmában, még kétszer visszasétál a bak jegyébe, amit olyan nagyon jól ismer már, hiszen 16 évig itt táborozott. Most van egy ilyen lépés, ugyanis 2023. június 11-én visszatér a bak jegyébe és egészen 2024. január 11-ig itt lesz. Ez egy jelentős időszak, fél év, ez mérhető, érezhető, mivel ennyi ideig tart, ez jelzi, hogy van itt még nekünk dolgunk.

A bak Plútó a csúcsra jutásban segít, a bak ugyanis a küldetés, a megoldások, a sorsfeladat energiája, Plútó viszont a végletek, aki átsegít minden olyan utolsó nehézségen is amit addig nem mertél. Ezáltal a bak Plútó egy nagyon értékes energia, hiszen feltol a hegyre, tetszik nem tetszik. A hegyre viszont fel kell érni ahhoz, hogy meglásd a következő csúcsot és tovább tudj haladni. Vagyis érted mire jó ez?

Átsegít az utolsó lépéseken, hogy elinduljon az az új.
És milyen folyamatokban is vagyunk? Miről szólnak igen erősen az elmúlt évek, vagy a 2023. május első két hetének tömörített energiája? Arra a nagy útra való elindulásról.

Na, ebben segít most még nekünk Plútó azáltal, hogy visszalépett a bak jegyébe, vagyis segít feltolni a hegy tetejére. Mivel ide most visszasétált a Plútó, lehet, hogy semmit nem fogsz megérezni belőle, mert már korábban felértél. Ha az utolsó lépés még hiányzott, és akarod is, akkor ebben segít Plútó, és élvezni fogod az utazást. Ha viszont hiányzik az az utolsó lépés és félsz tőle valamiért, akkor megélheted ezt az előtted álló fél évet feszülten, nehéznek. Már tudni tudod mi az irány, a 2023. március óta eltelt időszakban megmutatta magát, igazán igazán nincs más dolog, csak lépni kell. Érdemes kihasználni Plútó hatalmas erejét, ezért jön vissza, hogy átsegítsen.

Ahol feszülsz, ott van dolog, ha ezt felismered, már meg is történt az áttörés.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Hallgass az érzéseidre!

Tested épp pontos üzeneteket kap az istenitől.

Az angyalaid azt akarják, hogy tudd: folyamatosan isteni üzeneteket kapsz, még akkor is, ha nem veszed észre. A legtöbb ilyen üzenet fizikai és érzelmi érzékszerveidet keresztül érkezik, mivel a tested rendkívül érzékeny a finomenergiákra. Időnként talán nem érted az érzéseidet, de azok mégis mindig pontos, alapvető bölcsességet hordoznak.

Azért kaptad ezt a kártyát, mert olyan kérdést tettél fel, amelyet a tested már megválaszolt érzelmi és fizikai érzéseiden keresztül. Arra biztatnak, hogy bízz az érzéseidben, és késlekedés nélkül cselekedj azoknak megfelelően.

Kérd az angyalokat, hogy védelmezzenek és irányítsanak téged. Ezt az érzéseiden keresztül teszik.

Miközben médiumi értelmezést adsz másoknak, vagy gyógyítasz, tudd, hogy az angyali útmutatás befogadását nem lehet megakadályozni. Mindig érzel és gondolkodsz, és ez az a két elsődleges módszer, amelyen keresztül az angyalok üzeneteket küldenek rajtad keresztül az ügyfeleid számára.

Mondd el az ügyfeleidnek, hogy mit érzel, és mire gondolsz a kezelés során, mivel ezek az üzenetek arra valók, hogy megoszd őket.