Mágikus Unikornis jóslata: Megtaláltad a kincset, a szívedben van.

 

Páduai Szent Antal jóskártyája.

Angyalok és Szentek áldása.

Jeladás ez arról, hogy rövidesen megtalálsz valamit, amit nagy becsben tartasz, például életed értelmét vagy egy elvesztett tárgyat. Szent Antal arra kér, hogy higgy benne: máris ráleltél arra, vagy hamarosan rá fogsz lelni, amit keresel. A helyzet, amelyre rákérdeztél, az, ami után jó ideje kutatsz. Gratulálunk… rátaláltál az utadra!

Mind Szent Antal, mind Chamuel arkangyal támogat majd az elvesztett tárgyak felkutatásában.

Hívd segítségül mindkettejüket (hangosan vagy magadban. Ezután figyelj oda belső sugallataidra: érzéseidre, látomásaidra vagy gondolataidra.

Indulj el ezen a nyomon, és hamarosan megleled, amit keresel.

Bízz a mennyei segítőkben, hogy csodálatos módon előkerítik majd, amit elveszettnek hittél. Ne feledd, hogy az isteni tudat mindent megtart. És ha valami okból mégsem bukkan elő a kérdéses tárgy, higgy abban, hogy megkerül, amikor Isten úgy rendeli.

Megerősítés: Az életünkben meghívott szereplőket a saját belső erőink idézik meg.

Azt játsszák, amilyen szerepet a tudattalanunk kiosztott nekik. Tökéletes rendben…időzítésben. Mert nem tehetnek mást, csak amire mi a rejtett dimenziókban megkérjük őket. Nem lehetnek mások, mint amire nekünk szükségünk van. Lélekutunk keresztezi egymást, pont ott, pont akkor, amikor a tapasztalás megköveteli.

Minden, amivel találkozunk, minden, ami megérint egy bennünk lévő én-részünk, ami élni akar, teret akar, figyelmet akar.
Megszabad élni az érzéseinket, bármi is az, bármennyire tetszik nekünk, bármennyire nem.

Az érzés megengedhető, akkor is ha nem szép, ha nem etikus, ha nem spirituális…csak így tud felszínre jönni a fájdalom, az elnyomott vágy, csak így tud kitisztulni a sérülés. Így tud megszületni a gyógyulás.

Ami még nincs megdolgozva, az elől nem lehet a legszebb spirituális köntösbe bújva sem megszökni.
Botos Orsolya