Vénusz-Plútó szembenállás – 2023. június 5.: A legcsodálatosabb új út kezdetén!

Június első napjainak igen erős energiához csatlakozik Vénusz Plútóval való szembenállása, ami a stafétaváltással egyidőben történik.

A Vénusz június 5-én 15:46-kor lép át az oroszlán jegyébe, ezáltal kerül a Nap uralma alá, amivel átadja a Napnak a stafétát, és kerül egyszerre szembe a bak-vízöntő jegyei között sétálgató Plútóval.

Ez aztán repülőrajt. Vénusz nemcsak a hedonista oroszlán jegyébe kerül, Plútó tolja őt be oda, ezzel ad neki egy olyan töltetet, amivel tulajdonképpen végigrepül a jegyen.

És ez most nagyon fontos, ezzel ugyanis a legjobbat hozhatja ki magából Vénusz, ami nemcsak egy csodás oroszlánságot adhat nekünk, hanem a nagybolygóinknak is ad egy gyönyörű alapot, amivel ők is a legjobbat hozhatják ki magukból, ezáltal mindenki számára a legcsodálatosabb új út épülhet.

A Vénusz-Plútó szembenállás egy nagyon klassz dolog, hiszen felpezsdül a szerelem, a teremtés, az élmények, az anyagiak. Plútó a halakban dolgozó Szaturnusz uralma alatt sétálgat, ezért igencsak visszafogott, ő most nem az a nagyon heves amilyen lehetne, ezáltal Vénuszt is inkább támogatja, mint borzolja, az a kis izgalom, lendület amit meg ad neki azáltal, hogy ő Plútó és benne van a kozmosz ereje, csak jót tesz hétköznapjainknak. Szóval egy nagyon jó energia ez, igazán megélős, pörgős, élményeket hozó.

És ezzel, hogy Vénusz belépett az oroszlán jegyébe, elindul az igazi pezsgő nyár, sok-sok élménnyel, ami idén sokáig tart, mert Vénusz itt lesz retrográd. Ezért ez egy nagyon fontos időszaka lesz életünknek, mert itt lesz majd Vénusz-Merkúr, sőt a nagyon erős teremtő Vénusz-Nap együttállás is. Érdemes valóban odafigyelni erre az oroszlán Vénuszra, aki most abszolút meghatározója életünknek. A mindennapok megélései, élményei nemcsak a nyarunkat tehetik felejthetetlenné, de nagy hatással vannak nagy utunk alakulására is, ezért nem mindegy hogyan éled ezt a hedonista időszakot. Megéled benne az élet gyönyöreit, ahol mindenben megtalálod az életet, élményt, örömöt, vagy elvisznek az energiák és beleesel túlzásokba, amikor mindent is akarsz de azonnal és semmi és senki nem számít. Ne feledd, mindent lehet, de minden, amit csinálsz, azzal a jövőt építed. És ezt értsd úgy, hogy ezen testetöltéseden túl is.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Coventina jóslata.

Megtisztulás!

Itt az ideje méregteleníteni a testedet és megtisztítani az elmédet.
Istennők jóskártyája.

Ez az üzenet segítséget szeretne nyújtani, nem pedig támadás vagy kritizálás. Szervezeted telítődött salakanyaggal a durva kemikáliák felhalmozódása miatt; a kellemetlenségek oka pedig lelkedben található. Semmibe vetted tested számtalan jelzését és sikolyát, amellyel a folyamatos szennyeződés bevitelét akarta leállítani.

Energiaszinted is alázuhant, és sokkal kevesebb örömben is van részed. Ám most már ne törődj ezekkel a múltbeli történésekkel, hiszen a megoldás itt és most a kezedben van! Amint meghallod ezt az üzenetet, egy percet se tétovázz, s tedd meg az előkészületeket!

Nagyon figyelj oda elméd tartalmára és a beszédedre egyaránt, mivel kigondolt és kimondott szavaid jelentik a diétát, amely támogat vagy akadályoz téged. Válaszd az egyszerűséget, és megígérhetem, hogy javadra változol!

Coventina a vizek – az óceánok, tavak, patakok és folyók – nagy erejű kelta istennője. Ő védelmezi a vizeket és lakóikat, s boldogan ad isteni feladatokat a környezetvédelemmel kapcsolatban, ha kéred. Neki szentelték a bűvös forrásokat, és még ma is élő szokás, hogy pénzérméket dobunk a vízbe, miközben kívánunk valamit. Coventina az, aki ezeket a kívánságokat teljesíti.

Mivel a testünk elsősorban vízből áll, Coventina segít a fizikai szint megtisztításában. Emlékeztet minket, hogy a megtisztuláshoz hozzátartozik a pozitív gondolkodás és önkifejezés is, ami erővel tölti föl testünket és életünket.