Június 7. szerda: Megbocsátás!

Engedd el a dühödet, a sértettségedet, és érezd magad gyógyultnak.

Nem kell elfelejtened a tettet, de bocsáss meg az embernek – így békében élhetsz.

Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy engedd el a dühödet és megbántottságodat. Tisztában vannak azzal, hogy dühöd jogos is lehet, mégis arra kérnek, hogy lásd be, a haragnak túl nagy az ára.

A megbocsátás nem jelenti azt, hogy “amit tettél velem, az helyénvaló volt”. Inkább csak azt jelenti: “A tettedért cserébe nem akarom tovább cipelni a fájdalmat.” Ha nem tudsz szívből megbocsátani, azzal csak önmagadat bünteted.

Az angyalok segítenek megszabadulni ettől a nehezteléstől – de csak, ha megkéred őket.

Megerősítés: Hit és Megértés.

Spirituális tanítások most nagyban segítik az életutadat, és arra sarkallnak, hogy megfelelő helyen, megfelelő emberrel légy! Ne bonyolódj bele semmitmondó kapcsolatokba és ne foglalkozz üres, érzelemmentes emberekkel, mert azok a személyek nem a Te utad!

Légy résen, és állj ki magadért, legfőképpen azért, hasznos tagja legyél a társadalomnak, ez az egyetlen helyes út, nincs másik lehetőség.

Imád meghallgattatott.

Ne félj, Isten szeret téged. Imáid meghallgattattak.

Imáid mindig meghallgattatnak. Néha ugyan nem így érzed, mert más úton várod a válaszokat.

A válasz talán egy megérzés vagy egy új lehetőség formájában érkezik el, vagy akár úgy, hogy egy könyv leesik a polcról. Legtöbbször ilyen hétköznapi módon, hirtelen jött ötleteken és gondolatokon keresztül kapjuk meg imáinkra a választ.
Ha ezt a kártyát húzod, az angyalok arra kérnek, hogy legyél különösen éber. Figyelj mindenre, amit hallasz, amit érzel vagy gondolsz.

Figyelj oda a felajánlott segítségre, és mindenképpen fogadd el. Kiérdemelted a támogatást. Isten sokszor földangyalokat is toboroz, hogy általuk adjon választ imáidra.