Június 5. hétfő: Az erősségeidre összpontosíts!

Apollón jóslata.

Felemelkedett mesterek áldása.

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy erősségeidre, ne pedig vélelmezett gyengeségeidre koncentrálj.

Erősséged lehet szeretetet sugárzó szíved, tiszta szándékaid, az, ahogyan bánni tudsz az emberekkel, kedvtelésből űzött tevékenységeid vagy bármi más, amiben kiemelkedően jó vagy. Még ha csiszolni kell is a képességeidet, ezek igazi erősségek és értékek. Minél inkább hálát adsz értük és becsülöd őket, annál gyorsabban fejlődnek. Ha állítólagos gyengeségeidre összpontosítasz, azokat fogod vele táplálni.

Azért húztad ezt a lapot, hogy emlékeztessen: nagyon fontos, hogy együttérzéssel és szeretettel tekints önmagadra. Amikor képességeidet lebecsülve magad alá zuhansz, figyelmedet mindig irányítsd az erősségeidre.

Megerősítés: Raziel Arkangyaltól.

Visszavonulás lehetősége.

Raziel felhívja a figyelmünket, hogy túlhajszoljuk magunkat. Ezért ez a mindent látó arkangyal arra kér, hogy vonuljunk vissza, és pihenjünk meg kissé.

Az Abu Szimbel-i Nagytemplom körülbelül Kr.e. 1240 táján épült, hogy felerősítse mindazok belső nyugalmát, akik falai közt kerestek menedéket. Visszavonultságunkban megérezhetjük szívünk vágyát, hiszen a szeretet az a rezgés, amelynek az angyalok a tanúi, és szerető szívünk az útmutatás, amelyen keresztül az angyalok üzennek nekünk. Ez az isteni útmutatás kártyája, mivel Raziel az Úr balján áll, és megosztja velünk titkait.

Hit nélkül nem megy.

Ez a kártya jelzi, hogy a hit életünk jelenlegi szakaszának része kell legyen, és Raziel is a segítségünkre kíván lenni.

Szent hívással szólítsuk magunkhoz az arkangyalt, ha hitünket növelni szeretnénk, vagy bátorságra van szükségünk, hogy kilépjünk egy ismerős és biztonságot nyújtó helyzetből. Ha új kalandra indulunk, a mindenség misztériumainak fellegei körülöttünk lebegve a segítségünkre lesznek. Kérdezzük meg magunktól: „Mit kell elengednem az életemből?”

Ha ragaszkodunk egy olyan gondolathoz, érzéshez vagy élethelyzethez, amelyet inkább el szeretnénk engedni, csak megnehezítjük a dolgunkat. Engedjük el, és hagyjuk, hogy isten eljöjjön hozzánk.

Végül egy fontos dolog, az álom, az álmaink megélése, átélése nagyon fontos, hogy hagyjuk csak úgy folyni az eseményeket, sodródni az élet hullámain.

Álmaink a legerősebb jövendölések közé tartoznak, amelyekben részünk lehet. Raziel megjelenése azt jelenti, hogy mostanában üzenetek szűrődnek át álmaink birodalmából, amelyek segítségünkre lesznek közelgő döntéseink meghozatalában.

Ne aggódjunk, ha nem tudjuk felidézni álmainkat, mivel tudatalattink megőrzi őket magasabb énünk, avagy Kánk számára. Ha tudunk, vezessünk álomnaplót, az segítségünkre lesz, hogy jobban értsük tudatunk működését.

Az elcsendesülés segít értelmezni az üzeneteket.