Június 4. Telihold a Nyilasban a 10 M teremtő nap erejével: Lépj át a változás kapuján!

Vasárnap elég sok pozitív energiában bővelkedik, ami azt jelenti, hogy merj változtatni, átalakulni és meglépni mindazt amit régóta szeretnél.

A nap karakterszáma: 4-es, föld energiát sugall, bár valójában a nyilas tüzes jegye egyfajta aktivitást is jelent, túláradást, amit Jupiter, szerencse bolygója uralja.

A szellemi magaslatok uralkodnak – lásd nyilas –  a földies számmal, a 4-essel szemben, ami fizikális oldalhoz tartozik, kissé földhözragadt.

Teremtsd meg a saját valóságodat, a fizikai oldaladdal is legalább annyit foglalkozzál mint a tudati szinttel. Ez az egyik fő üzenete a mostani Teliholdnak!

Célodat fogalmazd meg, teremtsd meg, és tegyél is érte. A 10 Milliószoros teremtő nap most segít és támogat Mindebben, abban is,  hogy meg is valósulhasson.

Csak akard, hidd el, és tégy érte.

Megerősítő áldás: Magasabb tudatosság

Útmutatást kapsz a valódi énedtől, a magasabb tudatosságodtól, amely azonos az egyetemes isteni bölcsességgel. Inkább a szeretetre hallgatsz, mint a félelemre.

Ez a kártya megerősíti, hogy az utóbbi időben tapasztalt érzéseid, gondolataid, álmaid és törekvéseid a Lélektől származnak. Isteni útmutatást kértél, és felsőbb éned válaszolt imáidra.

Az általad járt spirituális út segített meghallanod ezt a hangot, mert időt szántál rá, hogy meghalld. Talán meditálni vagy jógázni kezdtél, és ez segített elcsendesíteni az elmédet. Vagy szilárdan megvetetted a lábadat az Univerzumban, és keményen elhatároztad, hogy jobbá teszed az életedet.
Bármely utat is választottad, nagyon jól működik a dolog.

A tündérek most arra kérnek, hogy ne hagyd abba a magasabb tudatosságoddal folytatott beszélgetést. Ez azzal jár majd, hogy időt teremtesz magadnak arra, hogy kikerülj a zajból és a stresszből. Talán arra van szükséged, hogy rendszeresen sétálj a természetben, csatlakozz egy spirituális támogató csoporthoz, vagy elmenj valamilyen lelkigyakorlatra. Életed és elméd elcsendesítésével magasabb tudatosságod hangja egyre erősebbé és tisztábbá válik. Tökéletesen vezet téged az élet minden területén.

Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.

Megjelenhetnek Új lehetőségek!

Légy tudatában, hogy egy nagyszerű új lehetőséget kapsz. Biztonságos dolog számodra megbízni ebben a lehetőségben és belépni ebbe az új birodalomba.

Egy fontos lehetőséget kapsz. Ez megjelenhet olyan formában, hogy valaki üzleti ajánlatot tesz neked, vagy eszedbe jut egy új ötlet egy befektetési lehetőség. Még veszteség formájában is érkezhet, amelyben nyerni fogsz valamit, ami számodra még megfelelőbb.
Bár lehetséges, hogy megijedsz vagy nem érzed elég alkalmasnak magad arra, hogy a következő szintre lépj, légy biztos abban, hogy az ég segítő kezet nyújt feléd, és irányít és védelmez téged, miközben felfelé szárnyalsz. Ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy megbízz az új lehetőség eredményességében, imádkozz spirituális útmutatásért.

Hamarosan hinni fogsz az ajándék megbízhatóságában, és tudni fogod, hogy megérdemled az ég segítségét.

Napi Mantra: Észreveszem és megragadom az életemben most jelen lévő új lehetőségeket.