Aktuális Energiák, Merkúr-Uránusz együttállás a jövő sugallatával: Varázs időszak előtt állunk!

 

Merkúr-Uránusz együttállás önmagában egy nagyon jó energia, hiszen két külön világot szimbolizáló, de külön-külön kis virgonc, játékos energia egyesülés az ő kapcsolódásuk.

Ezáltal ez egy igen friss, mozgékony, játékos energia amiben ráadásul újdonság, őrültség is van, ami kinyitja bennünk az igazi huncut gyermeki énünket, aki minden csínyre hajlamos.

Igaz, vasárnap, június 4-e este, 21:49-kor lesz egzakt az együttállásuk, de azért energiájuk vasárnap és hétfőn (június 4-5.) is végig érezhető lesz.

Mindemellett van ebben egy gyönyörű iránymutatás is a jövőre nézve, hiszen a Kos teste energiájában egyesülnek, de már a Bika testét belehozva, azt, ahová Uránusz készül átlépni, de még igazán idén nem teszi meg, mert várja Jupitert, akivel együtt lépnek át 2024. áprilisában. Merkúr azonban egy kicsit megmozdítja már a Bikaságot, belecseni azt a testiséget, az eszközöket, megmutatja mi várható majd, milyen képességeket, eszközöket, lehetőségeket kapunk új utunkhoz, ami ráadásul valami más szintű lesz, hiszen Merkúr belehozza ebbe az együttállásba Szaturnuszt is egy kvintil, mágikus fényszöggel, aki a Vízöntő jövő csillagaiból igazán magas szinteket ad ehhez az eszköztárhoz.

A Vízöntő jövő ugyanis életünk azon része, ahol már tudatosan működtetjük isteni képességeinket és ezt Szaturnusz adja, akiben ott a tapasztalati bölcsesség, tehár már tudjuk, sőt működtetjük is. 2024. során ő végig támogatni fogja Uránuszt ezzel a kvintillel, amibe Jupiter is belesétál, tehát igazi varázs időszak előtt állunk, amit most Merkúr azáltal, hogy mind Uránusszal és Szaturnusszal is kapcsolódik, már most megmutat.

És ezt egyidőben azzal, hogy Jupiter együtt áll a Felszálló Holdcsomóponttal, amiben ott az új útra lépés teljes tudatossága, amivel Jupiter megérkezik majd Uránuszhoz, hogy ezt a Bikában együtt töltsék fel élettel, aminek előszele ez a Merkúr-Uránusz együttállás Szaturnusszal kvintilben.

Szóval mi történik itt? Hermész, a kis mókamester, aki bármiből képes hangszert, fegyvert, játékot vagy bármit készíteni amire vágya vagy szüksége van, megvillantja itt is tudását, és kis huncutságával élettel tölti meg életünket. Vagyis figyeld mi jön szembe, abból mire vagy képes, mert ezáltal felismered saját azon képességeidet, amiben ott van a minden is megvalósításának lehetősége.

És érdemes is kipróbálnod ami szembejön, hogy rájöjjél, hogy ez valóban így is van, ugyanis ez hatalmas erőt ad neked ahhoz, hogy mindezt élesben is működtesd, vagyis belevidd mindennapjaidba, azon új életedbe ami éppen alakul.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítő áldás: Álomkép.

Gondold át, miért az alvás a válasz a kérdésedre. A kártyalap legvalószínűbb üzenete az, hogy több pihenésre van szükséged. Töröld napirendedből a fölösleges sürgölődést, és pihend ki magad. Amennyiben lelki viharok tartanak ébren, ajánld őket Istennek és az angyaloknak. Képzeld el, hogy angyalod egy vödröt tart a kezében. Hordd összes gondodat és bajodat ebbe a vödörbe, majd nézd végig, amint az angyal elviszi bajaidat a mennybe, ahol mindegyik orvoslásra talál.

Ügyelj arra, hogy hálóhelyed pihentető legyen, az ágyneműd is tiszta. Fokozott érzékenységed folytán száműznöd kell a hálószobából a vegyszereket és az allergiát okozó anyagokat. Legyen sötét, csöndes és hűvös. A friss levegő szintén jót tesz Üzenet ez arról is, hogy pihenj többet napközben, mert túlerőltetted magad. Kerüld vagy csökkentsd az olyan élvezett és serkentőszerek fogyasztását, mint a koffein, a cukor, a nikotin és a csokoládé.

Meditálj gyakran. Hunyd be a szemedet kétpercenként, lélegezz mélyeket, és csupán a derűs gondolatokat engedd magadhoz. Meglátod, mindez sokat segít majd.