Nyilas Telihold és Tízmilliószoros Nap: Új szemléletmód: 10 M teremtő nap támogató erejével.

Vasárnap hajnalban csodás Teliholdunk lesz a Nyilas jegyében.

Ami segít, hogy egy kicsit hátrébb lépjünk, távolabbról figyeljük az életünket, meglássuk a nagyobb összefüggéseket és bölcsebben szemléljük önmagunkat és a világot.

Teliholdkor a Nap és a Hold mindig pontosan szemben áll egymással, a Hold teljes pompájában ragyog és rávilágít olyan dolgokra, amiket eddig vagy nem vettünk észre, vagy nem tudtunk, vagy nem értettünk.

A Telihold segít, hogy az életünket egy új megvilágításban lássuk.

A Hold a Nyilasban, a Nap az Ikrekben halad, ezáltal lehetséges, hogy valami megoldandó feladattal, valami nyomasztó problémával kapcsolatban új információt kapunk, új részleteket ismerünk meg, valamit megtudunk, megismerünk, megtanulunk, hogy más szemszögből gondolkozva végre tovább léphessünk.

A fejlemények kapcsolatban lehetnek a hitünkkel, a bizalmunkkal, az önbizalmunkkal, a becsülettel, törvényes vagy törvénytelen dolgokkal, utazással, külfölddel, külföldiekkel, de érintheti az egész világba vetett hitünket is.

Akárhogy is alakulnak a dolgok, ne feledjük, hogy vasárnap egy különleges nap lesz, az év második tízmilliószoros napja, amikor a pozitív és negatív gondolatok, szavak és cselekedetek tízmilliószoros erővel hatnak. Érdemes lesz a nap minden percét kiélvezni és teremtő energiáit a fejlődésünkre használni.

Próbáljunk meg tudatosak maradni, örülni mindennek, sokat nevetni, önzetlenül szeretni és segíteni mindenkinek, akinek tudunk. Értékeljünk minden csodát, ami velünk történik – nem csak holnap.

Forrás Létay Adrienn

Megerősítés: Légy őszinte, főként önmagadhoz!

Nézz magadba!

Külső forrásokon keresztül próbáltál megelégedést találni, mint például anyagi javakon vagy kapcsolatokon keresztül. Emellett segítséget is vársz másoktól.

A tündérek arra kérnek, hogy magadban keresd a válaszokat, amelyekre szükséged van.

Időnként, amikor üresnek érezzük magunkat, az első reakciónk az, hogy megpróbáljuk ezt az űrt valaminek vagy valakinek a megszerzésével betölteni. Abba a csapdába eshetünk, hogy azt gondoljuk: “Akkor leszek boldog, ha enyém lesz /egy új szerető, egy magasabb képzettség, egy jobb ruhatár stb.).” Az új szerzemény birtokában viszont csak egy kis ideig érzel elégedettséget.

A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a valódi elégedettség egyetlen forrása abból ered, ha kapcsolatba lépünk a bennünk élő Lélekkel. Beszélgess magadban a Teremtőddel, és érezd, hogy isteni szeretet tölt el.

Ugyanez igaz arra is, ha külső tekintélyeknél keresel választ. Semmi rossz nincs abban, ha bölcs barátoktól kérsz tanácsot, különösen akkor, ha a tanácsuk visszatükrözi azt, amiről tudod, hogy igaz. De talán megoldásokat kértél a barátaidtól, a tanítóidtól vagy médiumoktól, és úgy érzed, összezavarnak az egymásnak ellentmondó tanácsok. Tehát ha mindenki más megoldást javasol, akkor el kell töprengened azon, hogy mit tanácsol a belső vezetőd.

Megerősítés: Már most is hatalmas szépség és fény van bennem. Az Univerzum összes tudásából merítek.